PŘICHÁZÍ SPRINTER BENDA, OLYMPIONIK ČELŮSTKA A DALŠÍ

PŘICHÁZÍ SPRINTER BENDA, OLYMPIONIK ČELŮSTKA A DALŠÍ

PŘICHÁZÍ SPRINTER BENDA, OLYMPIONIK ČELŮSTKA A DALŠÍ

V letošním přestupovém období jsme byli velice aktivní, když do našeho klubu přichází hned sedm nových atletů. Všichni by měli být platnými členy ligového družstva mužů. Z Mostu přichází jeden z nejlepších českých sprinterů Pavel Benda s osobním rekordem na sto metrů 10,56 vteřiny. Ve sbírce úspěchů má také stříbro z mistrovství ČR mužů. Historické tabulky ústeckých sprinterů tak budou v ohrožení včetně klubového rekordu Jakuba Burláka, který má hodnotu 10,98 vteřiny.

Další zajímavou posilou je vytrvalec Jan Čelůstka, který se specializuje na triatlon. V roce 2012 dokonce startoval na olympijských hrách v Londýně a obsadil tam třicáté místo. V letošním roce se účastní Světového poháru a doplňkově by měl pomoci našemu ligovému týmu.

Vrhačskou skupinu rozšíří zkušený pětatřicetiletý oštěpař Lukáš Vrabec. V bohaté kariéře dokázal překonat 73 metrů a vybojoval páté místo na mistrovství ČR. Dvě sezóny hostoval v našich barvách diskař Petr Hlavička, letos z Dukly přestoupil do našeho klubu. Další jména přichází z regionu. Na středních tratích bude bojovat účastník mistrovství ČR na osm set metrů Aleš Filingr. Z Lovosic přichází dvojice nadějných čtvrtkařů Petr Posel a David Lux.

Foto: behejsrdcem.com